in

Patrick Dempsey en Jay Leno in een Porsche 911 RS

Elke zondag is er in Amerika weer een nieuwe aflevering van Jay Leno’s Garage. In deze aflevering gaan Patrick Dempsey en Jay Leno het circuit op met een Porsche 911 RS.

We kennen acteur en professional coureur Patrick Dempsey van o.a. de Le Mans races voor het WEC. Jay Leno heeft natuurlijk geen introductie nodig, we hebben meerdere video’s van Jay Leno’s Garage op onze site staan. De heren ontmoeten elkaar op Willow Springs Raceway voor een item over twee zeer bijzondere Porsches. Ze stappen in samen in de 1 miljoen dollar kostende Porsche 911 Carrera RS 2.7 uit 1973 en in een Porsche 911 GT3 RS uit 2016.

In het begin doet Dempsey het achter het stuur van de 911 RS 2.7 nog rustig aan, wat begrijpelijk is gezien de waarde van de auto, maar als ze overstappen in de GT3 RS dan wordt het echt serieus. Patrick Dempsey heeft meer vertrouwen in deze auto, dus het gaspedaal wordt flink ingetrapt.

Video: Porsche 911 RS

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule-1-2016-Brazilian-Grand-Prix-Highlights-750x420

Formule 1 2016 – Brazilian Grand Prix Highlights

WEC kwalificatie in Bahrain

Hoogtepunten van de WEC kwalificatie in Bahrain.