in

Perez beukte Albon uit de punten in Singapore

Williams-coureur Alexander Albon lag op een keurige negende plaats in Grand Prix van Singapore en leek op weg om punten te gaan scoren. Achter hem zat echter een gretige Sergio Pérez die keer op keer probeerde om de Williams te passeren.

De Britse Thai moest een aantal keer een ontwijkende actie maken omdat Pérez nogal oppurtunistisch in gaten dook. Op een gegeven moment lukte dat niet en beukte Pérez zijn Red Bull in de zijkant van de Williams. Albon kwam daardoor stil te staan, verloor een aantal plekken en finishte op een elfde plaats. Logischerwijs was Albon witheet over de actie en beklaagde hij zich over het rijgedrag van Sergio.

De Mexicaan moest zich melden bij de stewards voor zijn beukactie en kreeg een tijdstraf van vijf seconden. Dat had echter geen gevolgen voor het resultaat, de Mexicaanse Red Bull-rijder bleef achtste in de klassering.

Video: Perez beukte Albon uit de punten in Singapore

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Carlos Sainz reageert op tweede Grand Prix-zege

Carlos Sainz reageert op tweede Grand Prix-zege

Camaro vs Civic

3.000 pk Camaro SS vs 950 pk AWD Civic