in

Perez en Alonso reageren op episch duel in Brazilië

De Grand Prix van Brazilië zal iedereen bijblijven vanwege het geweldige duel tussen Aston Martin-coureur Fernando Alonso en Red Bull-coureur Sergio Perez. De Mexicaan leek al langere tijd sneller, maar de Spanjaard wist hem op allerlei manieren achter zich te houden. Daardoor ontstond er in de slotfase van de race een spektakelstuk op het circuit van Interlagos.

Met nog één ronde te gaan ging Perez toch voorbij aan Alonso, maar de tweevoudig wereldkampioen ging tot het uiterste om in de DRS-zone te blijven van de Red Bull. In de allerlaatste ronde maakte Pérez een foutje in bocht 1, waardoor de Aston Martin-coureur weer een kans kreeg om langszij te komen. Dat deed Alonso voor bocht 4 en na een drag race richting de finishlijn kwam de Aston Martin-coureur met 0,054 seconden voorsprong over de streep.

Tegenover Sky Sports blikten beide coureurs terug op het duel en spraken daarbij hun bewondering en respect voor elkaar uit.

Video: Perez en Alonso reageren op episch duel in Brazilië

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Boordradio Max Verstappen na winst in Brazilië en nieuw record

Boordradio Max Verstappen na winst in Brazilië en nieuw record

Alonso en Perez last lap battle in Brazilië

Nagenieten: Alonso en Perez last lap battle in Brazilië