in

Petrolicious – Porsche 356 RSR

Toen Rod Emory werd geboren, namen zijn ouders hem mee naar huis in een hot-rodded Porsche 911. Er is dus geen twijfel over mogelijk waar Rod de passie voor customized Porsches vandaan heeft, die is er met de paplepel ingegoten.

Opgroeiend in een gezin waar benzine door de aderen liep, bewees Rod al snel dat hij talent had toen hij op 14-jarige leeftijd Porsches begon te modificeren. Nu, tientallen jaren later, hebben Rod, zijn vrouw Amy en de rest van het team bij Emory Motorsports al hun ervaring verwerkt in hun magnum opus: de 356 RSR .

Dit is verre van een standaard 356. Deze Porsche heeft een 964-chassis, een 2.4-liter twin turbo viercilinder boxermotor die de 884 kg lichte 356 van bijna 400 pk voorziet. Het interieur is spartaans maar stijlvol, met een rolkooi, twee klassieke Momo-stoelen met zespuntgordels en een Momo-stuurwiel.

We zagen deze 356 RSR van Rod Emory al eens bij Build Biology, maar nu zien we de Porsche ook in actie dankzij deze prachtige video van Petrolicious. Snel kijken dus!

Video: Petrolicious – Porsche 356 RSR

Petrolicious – Porsche 356 RSR

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *