in

Petrolicious – Vader en zoon strijden om Datsun 240Z’s

Wat is beter dan één Datsun 240Z in de garage, inderdaad twee exemplaren. Vader en zoon Streek zijn allebei groot fan van de Datsun 240Z en rijden samen over de plattelandswegen van het Britse Kent.

Het kost geen moeite om beide auto’s uit elkaar te houden, de “Ratsun” met zijn ruige uiterlijk behoort toe aan vader Mel en de nette, compleet gerestaureerde 240Z behoort toe aan zijn zoon. In eerste instantie wilde Ollie de “Ratsun” van zijn vader overkopen maar die wilde hem niet kwijt, en dus moest hij op zoek naar een exemplaar voor zichzelf. Na een lange zoektocht kwam Ollie uit in Kopenhagen waar een ongerept exemplaar uit 1973 stond, hij kocht de auto en reed hem zelf 800 mijl naar huis toe.

Ondanks dat Ollie nu zelf een Z heeft wil hij nog steeds de Datsun van zijn vader overkopen, voorlopig zal hij echter genoegen moeten nemen met het feit dat er twee in de garage staan en dat hij de “Ratsun” wellicht ooit erft.

Video: Petrolicious – Datsun 240Z

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Schiet eens een AK-47 leeg op een gepantserde Mercedes-Benz

AK-47 schiet op een gepantserde Mercedes-Benz

Lexus maakt de actieradius van BMW I3 belachelijk

Lexus maakt de actieradius van BMW I3 belachelijk