in

Peugeot-bestuurder eist plekje op de linkerbaan

In de buurt van knooppunt Hoogeveen filmde een weggebruiker een Peugeot 3008 SUV die wel heel graag een plekje op de linkerbaan wilde hebben.

Ondanks dat er een witte Audi A1 praktisch naast hem reed, stuurde de Peugeot-bestuurder zonder pardon naar links om het plekje op te eisen. Het kan weleens gebeuren dat bestuurders niet goed gespiegeld hebben, maar dit lijkt een opzettelijke actie. De Peugeot-bestuurder gaat namelijk niet terug naar rechts als hij ziet dat de Audi nog naast hem zit.

Uiteindelijk lost de situatie zichzelf op, maar het wel een rare actie. Voor hetzelfde geld drukt hij de Audi de middenberm in.

Video: Peugeot-bestuurder eist plekje op de linkerbaan

Peugeot-bestuurder eist plekje op de linkerbaan

Wat vond je van deze video?

7 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Die audi bestuurders zijn zijn in algemene de meest onbeschoft en asociaal op de weg. Ik weet zeker dat de Peugeot bestuurder heeft hem gezien en deed het express voor een goede reden. Ik rij hetzelfde Peugeot en blindspot waarschuwen is standaard in dit model.

  2. Die peugeot rijder moet gewoon wachten want je wisselt van baan en moet de ander voor laten. Je mag en kan niet je plek claimen omdat jij op dat moment naar links wil, en er rijdt ook nog verkeer voor die A1 dus dan moet er weinig plek geweest zijn.
    Gewoon boete voor het in gevaar brengen, en zeker als je van baan wisselt hoor je rekening te houden met het andere verkeer. En merk auto heeft daar niks mee te maken.
    Sommige rijden gewoon door, en dat kan ook gewoon met de max snelheid zonder steeds te remmen en op je kont te duiken van je voorganger. Dat mensen maar eens sneller naar rechts gaan i.p.v. 10 tot 20km onder de snelheid rijden links en dan niet eens echt inhalen. Links is om in te halen en niet om te picknicken. Dat is iets wat veel mensen niet door hebben en juist daardoor krijg je spookfiles.
    Zoek dat maar eens op het is echt zo helaas, dit verzin ik niet zelf.

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *