in

Peugeot vliegt in volle vaart over rotonde

Deze video moet je een paar bekijken om het te geloven. Een Peugeot Partner vliegt, zonder ogenschijnlijk af te remmen, in volle vaart over een rotonde heen.

Terwijl het andere verkeer vertraagt voor de rotonde op de A11 bij Attleborough, komt deze Peugeot-bestuurder langszij blazen. Alsof hij totaal niet weet wat hem te wachten staat. Op het moment dat het busje lanceert bereikt hij zeker een hoogte van 2-3 meter boven de grond.

Het incident vond volgens de BBC plaats op 1 september 2018 en drie mensen zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd met niet-levensbedreigende verwondingen. De Peugeot Partner landde bovenop de rotonde en er waren gelukkig geen andere automobilisten bij betrokken.

Soortgelijke incidenten komen vaker voor, vorig jaar zagen we nog een dronken vrouw over een rotonde vliegen en in Roemenië vloog een in slaapgevallen bestuurder ook over een rotonde.

Video: Peugeot vliegt over rotonde

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

jaguar-xe-sv-project8-laguna-seca

Jaguar XE SV Project 8 is de snelste productiesedan op Laguna Seca

BMW M3 Dragrace

Deze M3 megatest heeft een heerlijke line-up