in

Pink Floyd drummer Nick Mason heeft een blauwe LaFerrari

De meeste Ferrari’s zijn rood, geel of zwart. Sommige eigenaren willen echter iets exclusiefs en Pink Floyd drummer Nick Mason is zo iemand, hij heeft zijn LaFerrari in ‘Blu Pozzi’ laten spuiten.

Afgelopen week nam Mason zijn LaFerrari mee naar een autoshow in Londen waar de donkerblauwe hypercar de nodige aandacht trok. De blauwe kleur is niet alleen toegepast op de carrosserie maar ook op de aerodynamische flappen onder de diffuser aan de achterzijde en op de remklauwen zoals YouTuber TheTFJJ laat zien in onderstaande video. De stoelen heeft Mason in een bruine kleur laten bekleden met blauwe strepen, een mooie klassieke kleurencombinatie.

Het is niet de eerste keer dat we een LaFerrari in een andere kleur zien dan gebruikelijk, er is ooit een exemplaar mat lichtblauw gespoten en Jay Kay heeft een groene LaFerrari.

Video: Nick Mason heeft een blauwe LaFerrari

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Honda Civic Type R Spa-Francorchamps

Honda Civic Type R is de snelste FWD op Spa-Francorchamps

Vader trekt zoon uit brandende raceauto

Vader in korte broek trekt zoon uit brandende raceauto