in

Pitcomplex Circuit Zandvoort bijna afgerond

Het is nog onzeker wanneer het Formule 1-seizoen van start gaat en óf de Dutch Grand Prix ingehaald kan worden. Niettemin gaat het werk aan Circuit Zandvoort onverminderd hard door en in een nieuwe drone video zien we dat het pitcomplex bijna afgerond is.

De pitboxen zijn aan de achterzijde uitgebreid, er zijn nieuwe trappen geplaatst naar de VIP lounges en het volledige pitgebouw is voorzien van een nieuwe laag verf. Ook het dak van de hoofdtribune is opnieuw geschilderd en voorzien van de naam van een sponsor.

Verderop zien we dat er hard gewerkt is aan de Champions Lounge aan de buitenzijde van de vernieuwde Arie Luyendykbocht. Tevens zijn er nog wat extra lappen asfalt neergelegd in het paddock en is er een nieuwe toegangsweg aangelegd vanaf de boulevard.

Het Grand Prix-weekend zou oorspronkelijk over twee en een halve week plaatsvinden, maar door de hele coronacrisis is er nog geen enkele duidelijkheid over een nieuwe kalender. We hopen dat alle inspanningen van Circuit Zandvoort niet voor niets zijn geweest en dat Nederland dit jaar alsnog een Grand Prix kan organiseren.

Video: Pitcomplex Circuit Zandvoort bijna afgerond

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren Senna Novitec

Novitec tuned McLaren Senna naar 902 pk

Toyota Supra meet 2.033 pk aan de wielen!

Toyota Supra meet 2.033 pk aan de wielen!