in

Politie beukt Renault Megane van de weg na spectaculaire achtervolging

Een spectaculaire achtervolging van de Dienst Infra & TBV Midden-Nederland. Op de A2 ter hoogte van Utrecht valt het rijgedrag van een Renault Megane op. De bestuurder krijgt een stopteken van de politie maar slaat met hoge snelheid op de vlucht.

Tijdens zijn vluchtpoging haalt de Renault-bestuurder alle stoppen uit de kast om uit handen van de politie te blijven. Hij rijdt over de vluchtstrook, ramt politieauto’s, raakt ook een andere automobilist en trapt het gaspedaal diep in.

Via de A27 naar Breda en de A16 richting Antwerpen probeert de bestuurder naar België te vluchten. Waarschijnlijk weet hij niet dat Nederlandse agenten een achtervolging in België gewoon mogen doorzetten. Zover wil de politie het echter niet laten komen en een paar SIV proberen op spectaculaire wijze de achtervolging te stoppen.

Video: Politie beukt Renault Megane van de weg

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Prodrive P25 Subaru Impreza Review

Review van de €650.000 Prodrive P25 Subaru Impreza

Ford F650 Super Truck

Is de Ford F650 Super Truck een geschikte daily?