in

Porsche 918 Spyder drift op een bevroren meer

Wij zouden maar wat graag in de schoenen van deze man staan, een Porsche 918 Spyder over een bevroren meer driften, doesnt’ get any cooler than this!

Een beginnend en uiteraard rijke bestuurder nam zijn Porsche 918 mee naar een bevroren meer ergens in Finland. De auto werd voorzien van winterbanden met 6mm spijkers voor meer grip in de sneeuw en vervolgens het parcours op gestuurd. De 918 Spyder is de enige vierwielaangedreven hypercar op dit moment en daarom uitermate geschikt voor dit soort activiteiten.

Van 887 pk onder je rechtervoet wordt iedereen blij maar dit is toch wel erg bijzonder om in een hypercar te doen. De bestuurder lijkt redelijk onervaren en daarom zijn dit zeker niet de snelste drifts die we ooit hebben gezien, maar wie zijn wij om te klagen? Wij zitten achter een PC en de beste man in een 918 Spyder op een bevroren meer. Win!

Video: Porsche 918 Spyder drift op een bevroren meer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi R8 en Mercedes SL55 crash tijdens Bullrun

Audi R8 en Mercedes SL55 crash tijdens Bullrun

Ook een Audi R8 heeft winterbanden nodig

Ook een Audi R8 heeft winterbanden nodig