in

Porsche 991 GT2 RS is lekker opvallend in het geel

Tot dusver zagen we de Porsche 991 GT2 RS óf in het zwart of in de kleur waarmee hij debuteerde op Goodwood, grijs met zwart. Niet de meest spectaculaire kleurstelling voor zo’n geweldige machine maar sinds kort komen we ook exemplaren tegen in het geel!

In de eerste video hieronder zien we een 991 GT2 RS geheel in het geel met een zwarte motorkap. In de tweede video zien we eveneens een gele 911 GT2 RS, maar ditmaal met two-tone motorkap en dak. Net even iets anders dus maar de combinatie geel-zwart staat de 700 pk Porsche bijzonder goed moet ik zeggen!

Toen de auto werd onthuld beweerde Porsche dat het nog geen tijd had neergezet op het beroemde circuit van 20.8 kilometer, mede omdat de auto nog de laatste finetuning moest ondergaan. Inmiddels zijn we twee maanden verder en zoals je kunt is Porsche nog altijd hard aan het werk om werkelijk alles uit de snelste 911 ooit te halen.

Video: Porsche 991 GT2 RS is lekker opvallend in het geel

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Range Rover Carjacking in Zuid-Afrika

Range Rover-bestuurder voorkomt carjacking door snel te handelen

Hot Hatch Dragrace

RS3 vs A45 AMG vs Civic Type R vs Golf R vs Focus RS Dragrace!