in

Porsche Cayman GT4 en BMW M3 battle op Nordschleife

Misschien is battle niet helemaal het juiste woord, maar deze Porsche Cayman GT4 en BMW M3 trappen bumper aan bumper stevig door op de Nordschleife. De actie wordt gefilmd door de helmcamera van Daniel Schl, de bestuurder van de 981 Cayman GT4.

We zien de groene M3 vlak voor de bekende brug op het rechte stuk passeren, waarna Daniel in zijn 385 pk sterke Porsche de achtervolging inzet. Gezamenlijk werken ze zich langs het overige verkeer tijdens de touristenfahrt, waarbij alleen links ingehaald mag worden. Al snel wordt duidelijk dat Daniel de betere bestuurder is en meer snelheid heeft, waarop de BMW vlak voor de Carousel maar aan de kant gaat.

Het is een vermakelijk rondje om te bekijken, maar we hebben nog veel leukere ‘Ring Battles’ voor je, waaronder deze Huracan Performante vs 911 GT2 RS of deze M3 GTS vs M5 Ringtaxi. Enjoy!

Video: Porsche Cayman GT4 en BMW M3 battle op Nordschleife

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bestelbus knalt op lege parkeerplaats tegen lantaarnpaal

Bestelbus knalt op lege parkeerplaats tegen lantaarnpaal

Zagato Mostro Barchetta heeft een bruut klinkende V8

Zagato Mostro Barchetta heeft een bruut klinkende V8