in

Porsche GT3 RS, BMW M2 Competition & RingTaxi M5 duelleren tijdens touristenfahrt

Het coronavirus heeft in de eerste maanden van 2020 alle vormen van autosport stilgelegd. De meeste racebanen zijn gesloten, maar de Nürburgring Nordschleife maakt zich klaar om op 30 april weer open te gaan voor touristenfahrten. Online kunnen er tickets gekocht worden, die bij de toegangspoorten gescand moeten worden waarna men de Groen Hel kan betreden.

Om dit heugelijke feit te vieren, delen we een gave video met jullie waarin een Porsche 911 GT3 RS, een 700 pk sterke BMW M2 Competition en de RingTaxi M5 duelleren tijdens een touristenfahrt. De video is een paar dagen geleden geüpload, maar hoogstwaarschijnlijk vorig jaar opgenomen aangezien de ‘Ring al sinds maart gesloten is. Met uitzondering van Industry Pool testing.

De BMW M2 Competition is getuned door RPR-Motors en is een stuk sneller op de rechte stukken dan de 520 pk sterke Porsche. In de bochten is de 911 GT3 RS echter superieur aan de BMW. De RingTaxi M5 heeft al snel door dat de twee auto’s achter hem een stuk sneller zijn en gaat bij Adenauer Forst al aan de kant.

Video: Porsche GT3 RS, BMW M2 Competition & RingTaxi M5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren Senna GTR Lakbescherming

Zie hoe een McLaren Senna GTR paint protection folie krijgt

Barichello vs Coulthard Hockenheim 2001

F1 Battle – Barichello vs Coulthard Hockenheim 2001