in

Prachtige promo van Ferrari 488 Spider

Ferrari knocks it out the park met deze promovideo van de Ferrari 488 Spider. De video speelt sterk in op het gevoel dat je met een Ferrari de mooiste wegen ter wereld moet bezoeken en dat is precies wat men doet in deze promo. We zien prachtige bergwegen, bruggen, tunnels en wegen langs indrukwekkende open vlaktes.

Onderhuids verschilt de Ferrari 488 Spider nauwelijks van de 488 GTB, de 3.9-liter V8 met twee turbo’s perst er nog steeds 660 pk en 760 Nm koppel uit. Vanuit stilstand katapulteert de motor je in 3 seconden naar 100 kilometer per uur en in 8,7 seconden naar 200 kilometer per uur.

Net als bij de 458 Spider heeft de Ferrari 488 Spider een inklapbare hardtop welke in 14 seconden in de kofferbak ligt. De cabriotechniek voegt uiteindelijk 50 kilogram toe aan het leeggewicht maar dat nemen liefhebbers van open rijden vast voor lief. De glazen windstopper is in drie standen verstelbaar en kan zelfs ingeklapt worden als het dak dicht is, zodoende kun je nog beter genieten van de geblazen V8-motor. Dat is natuurlijk wel nodig want hij is toch iets stiller dan zijn voorganger.

Video: Prachtige promo van Ferrari 488 Spider

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Italië grand prix highlights

Formule 1 2015 – Italian Grand Prix Highlights

Lamborghini Huracan Spyder

Lamborghini Huracán LP 610-4 Spyder Promo