in

Raceauto met een brandstoflek is lastig te besturen

Dit is James Alford en hij bestuurt een Renault Clio 172 Cup over een regenachtig Brands Hatch. Zodra hij zijn Renault de pitsstraat uitstuurt gaat het mis, bij de eerste bocht gaat hij direct achterstevoren. Bij de volgende bocht gebeurt exact hetzelfde en in het verdere verloop van de ronde spint hij nog twee keer.

Nu is niet iedereen gezegend met een geweldig talent om te racen, maar deze knul heeft een racelicentie en die krijg je niet als je vier keer spint in één rondje. Alhoewel, we vragen ons nog steeds af hoe deze Rus zijn racelicentie heeft behaald en die racet in een 458 GT3…

Het bizarre is dat hij zijn Renault helemaal niet tot het uiterste pusht, bij het minste of geringste gaat de Clio al achterstevoren. Na twee rondjes besloot James toch maar de pits op te zoeken om uit te vinden wat er aan de hand was met zijn raceauto. Wat bleek, er zat een gat in de benzinetank die brandstof of het linker achterwiel lekte.

Video: Raceauto met een brandstoflek

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

BMW 2-serie AC schnitzer

AC Schnitzer stopt 560 pk sterk M4-blok in aangepaste M235i

Audi 200 Quattro Trans-Am

Audi 200 Quattro Trans-Am tijdens de Salzburgring Classic