in

Racen met een Lister Jaguar Tijdens Goodwood Revival

De titel klinkt als een jongensdroom en voor Chris Harris werd deze droom werkelijkheid. Samen met Anthony Reid bestuurde hij de one-of-a-kind Lister Jaguar Coupe tijdens de belangrijkste historische autorace op de kalender: Goodwood Revival RAC TT.

De Lister Jaguar Coupe uit 1959 is een uniek exemplaar en heeft een waarde van rond de 3 miljoen euro. De totale waarde van de startgrid, waaronder 250 GTO’s, Cobra’s en Aston Martin’s, bedraagt een kleine 60 miljoen euro! Als je erover nadenkt is het eigenlijk gekkenwerk dat men met deze auto’s racet, maar aan de andere kant is de Goodwood Revival TT een van de mooiste races die er bestaat.

De Britse journalist reed samen met touringcar legende Anthony Reid, ander grote namen op de grid waren onder andere Coronel, Huff, Alesi, Kristensen, Pirro, Bell en Needell. Niet zomaar een race dus en er werd ongenadig hard gas gegeven met de historische auto’s, zelfs in de regen.

Voor Chris Harris was dit een van de hoogtepunten van 2013 en wij kunnen hem geen ongelijk geven na het zien van de video, this is pretty special!

Video: Racen met een Lister Jaguar

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Een Moderne E-Type Kost €777.000

Een Moderne E-Type Kost €777.000

Formule E Test Debuut

Formule E Test Debuut