in

Racing Legends – Colin McRae

Racing Legends is een nieuwe serie van de BBC waarin high-profile autoliefhebbers Britse coureurs eren en terug blikken op diens carrière.  In de tweede aflevering van Racing Legends vertelt olympische winnaar Sir Chris Hoy het verhaal van de allereerste Britse World Rally Champion, Colin McRae. Samen met de vader van Colin, Jimmy, zelf een vijfvoudig Brits rallykampioen, bezoekt Sir Chris de scenes van Colin’s grootste rally triomfen.

Van het verkennen van Colin’s achtergrond als Schots trial kampioen tot aan ​​de Dakar rally over de duinen van de Sahara, Sir Chris zal McRae’s carrière herbeleven en worden getraind om fatsoenlijk te driften door een andere grote fan – Gymkhana Superster Ken Block. De laatste uitdaging van Chris Hoy is de Subaru Impreza World Rally Car bedwingen op een ruwe rally stage van de RAC Rally, de thuisbasis van Colin’s beroemde overwinning in 1995.

De tweede aflevering van BBC’s Racing Legends is werkelijk een schitterende documentaire, bekijk de aflevering over Colin McRae snel voordat YouTube hem verwijderd heeft.

Video: Racing Legends – Colin McRae

Racing Legends – Colin McRae

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.