in

Racing Legends – Jackie Stewart

Topkok en zelfbenoemd petrolhead James Martin vertelt het verhaal van triomf en tragedie als hij samen Sir Jackie Stewart op een ongelooflijke reis gaat door het leven van deze legende. James krijgt de smaak te pakken van de swingende jaren zeventig en krijgt een blik in Jackie’s levensstijl als de twee door de Alpen cruisen in een Detomaso Pantera.

Voordat James Martin vertrekt hijst hij zichzelf in de kleren van Jackie Stewart en stapt hij in de 1973 Tyrrell F1-wagen om 15 ronden te rijden op het iconische circuit van Monza. Drievoudig wereldkampioen Jackie Stewart is een echte legende, niet alleen werd de Schot een van de grootste coureurs aller tijden, hij was ook een pionier om de veiligheid te verbeteren. Na zijn racecarrière werd hij een succes in de zakenwereld en keerde terug naar F1 om teameigenaar te worden.

Deze schitterende Racing Legends documentaire is “60 minutes in heaven” zoals iemand hem verwoorde, zorg dat je er geen seconde van mist!

Video: Racing Legends – Jackie Stewart

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Gary Hartstein - I was just a Doctor

Gary Hartstein – I was just a Doctor

Fernando Alonso en Mark Webber interviewen elkaar

Fernando Alonso en Mark Webber interviewen elkaar