in

Red Bull RB7 vs BMW M1000 RR vs 911 Turbo S

David Coulthard is terug met de Red Bull RB7 F1-auto en hij neemt het op tegen vijfvoudig Isle of Man-winnaar Peter Hickman op een nieuwe BMW M1000 RR. Natuurlijk is Mat ook aanwezig in deze dragrace, hij zit in een Porsche 992 Turbo S.

De RB7 hebben we inmiddels twee keer in actie gezien en de 992 Turbo S is ook een vaak geziene auto in deze rubriek van CarWow. We zijn dus vooral benieuwd naar de prestaties van de BMW M1000 RR in deze dragrace. Het eerste M-model van BMW Motorrad heeft een 1000cc-motor die 212 pk en 113 Nm koppel produceert, en een gewicht van slechts 192 kg.

De motorfiets en de Formule 1-auto zullen in het nadeel zijn bij de stilstaande start, maar eenmaal op gang zullen ze de vierwielaangedreven Porsche dik achter zich laten. Welke van deze twee racemonsters is het snelste op de kwart mijl en hele mijl? Je ziet het hieronder.

Video: Red Bull RB7 vs BMW M1000 RR vs 911 Turbo S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Review van een echte Audi Sport Quattro S1 Evolution 2

Review van een echte Audi Sport Quattro S1 Evolution 2

Norris complimenteert Verstappen met geweldige race in Spa

Norris complimenteert Verstappen met geweldige race in Spa