in

Red Bull Teambaas Horner over GP Portugal

Christian Horner praat met de analisten van Sky Sports over de prestaties van zijn coureurs in Portugal. Max Verstappen behaalde wederom een podium, zijn negende van het seizoen, terwijl Alexander Albon van een 6e plek terugviel naar de 12e positie. Op één ronde achterstand van zijn teamgenoot..

Eerder deze week verklaarde Red Bull-teambaas Christian Horner nog de Thai twee races de kans te geven voordat het team naar alternatieve opties gaat kijken. Met de Grand Prix van Portugal achter de rug zal Albon geen sterke zaak gemaakt hebben voor zichzelf. De tweede coureur van Red Bull staat achtste in het klassement en heeft slechts 1 punt meer dan Pierre Gasly van zusterteam AlphaTauri.

In het interview met Sky Sports schijnt Horner meer licht op de zaak, het verschil tussen de Red Bull- en AlphaTauri-bolide en wat Albon moet doen om zijn zitje te behouden.

Video: Red Bull Teambaas Horner over GP Portugal

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Norris deelt sneer uit aan Lance Stroll

Norris deelt sneer uit aan Lance Stroll na GP Portugal

IndyCar 2020 - St Petersburg Highlights

IndyCar 2020 – St. Petersburg Highlights