in

Red Bull-teambaas Horner reageert op onverwacht podium Verstappen

Na een teleurstellende kwalificatie had Max Verstappen gisteren weinig vertrouwen in een goed resultaat op de Hungaroring. Dat vertrouwen verdween helemaal toen de Nederlander op weg naar de startgrid zijn Red Bull RB16 in de bandenstapel parkeerde. Het gevolg was een afgebroken voorvleugel en een kapotte stuurstang.

Op de grid wisten de monteurs van Verstappen de schade aan de RB16 te repareren, waardoor Verstappen alsnog kon starten. Na het doven van de lichten werkte Verstappen zich vanaf de zevende startplek op naar de derde positie, achter Stroll en Hamilton. De achtvoudig GP-winnaar ging vervolgens een rondje langer door op intermediates dan de coureur van Racing Point en wist daarmee de tweede plek te veroveren. Lewis Hamilton was vandaag te snel, maar de tweede plek voelde als een overwinning, aldus Verstappen.

Na afloop van de Grand Prix nam Red Bull-teambaas Christian Horner plaats bij Sky Sports. Hieronder zie je wat hij te vertellen had over het onverwachte podium van de Nederlander.

Video: Horner reageert op onverwacht podium Verstappen

Red Bull-teambaas Horner reageert op onverwacht podium Verstappen

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =