in

Ricciardo genoot van weekend in Austin

De US Grand Prix is ieder jaar één van de hoogtepunten voor Daniel Ricciardo. De McLaren-coureur vermaakt zich altijd prima in Texas en verblijft meestal wat langer in de Lone Star State. Dit jaar genoot hij van de BBQ’s, American Football, een demo in Dale Earnhardt’s NASCAR en een bezoekje aan de tatooshop met baas Zak Brown.

Naast een hoop vermaak moest Ricciardo ook nog aan het werk, want McLaren en Ferrari zijn verwikkeld in een hevige strijd om de derde plek in het constructeurskampioenschap. Bij de start van de US GP ging Ricciardo direct in de aanval bij Ferrari-coureur Carlos Sainz en dat leverde een mooi gevecht op wat een paar bochten duurde. De Australiër wist de Spanjaard achter zich te laten maar kon Charles Leclerc niet bijbenen en finishte als vijfde. Het verschil tussen de twee constructeurs bedraagt nu slechts 4 punten, in het voordeel van McLaren.

In gesprek met Sky Sports blik Ricciardo terug op het weekend in Austin.

Video: Ricciardo genoot van weekend in Austin

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Horner reageert bij Sky Sports op Red Bull zege in US GP

Horner reageert bij Sky Sports op Red Bull zege in US GP

Woodmere Wegversmalling zorgt voor 12 ongelukken in 6 weken

Woodmere wegversmalling zorgt voor 12 ongelukken in 6 weken