in

Rich Kids of China houden supercar meetings in LA

Behoor je tot de Chinese elite dan stuur je je kinderen niet naar school in China maar naar de beste scholen in de Verenigde Staten. Aangezien deze kinderen geen bijbaantje nemen bij de lokale Starbucks krijgen ze van papa en mama genoeg geld mee om lekker te leven, en daar horen natuurlijk supercars bij.

Pronken met je rijkdom is echter nog steeds ‘not done’ in de Chinese gemeenschap en dus organiseren deze kinderen besloten meetings en feesten waar alleen de rijken voor zijn uitgenodigd. Vocativ kreeg toegang tot een van deze meetings en ontdekte een hele nieuwe subcultuur. Nieuw is het echter niet, Arabieren sturen hun kinderen al jaren naar Londen waar ze het breed laten hangen.

Deze kinderen hebben meerdere Ferrari’s in de garage, maar ook een Audi om mee naar school te gaan. Het is misschien wat tegenstrijdig, maar als je ouders betalen dan moet je er ook van genieten!

Via: Jalopnik

Video: Rich Kids of China houden supercar meetings in LA

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

DMC neemt Lamborghini Huracan onder handen

DMC neemt Lamborghini Huracan onder handen

Ferrari F50 sleept wakeboarder over kanaal

Ferrari F50 sleept wakeboarder over kanaal