in

Richard Hammond zet dochter in 707 pk Ram TRX

Richard Hammond is een liefhebber van Amerikaanse auto’s en heeft sinds een klein half jaar een Dodge RAM TRX te leen als duurtester. De Grand Tour-presentator heeft zo veel plezier in zijn 707 pk sterke pick-up dat hij zijn 22-jarige dochter Izzy de sleutels heeft gegeven om te delen in de ervaring.

Met zijn supercharged 6,2-liter V8-motor is de RAM TRX de snelste productietruck ter wereld. Deze 2.8 ton wegende kolos heeft slechts 4,8 seconden nodig om 100 kilometer per uur te halen en voluit sprint de TRX helemaal naar een begrensde topsnelheid van 190 km/h. Zoals je in deze video kunt zien.

Aangezien Hammond een groot landgoed heeft kon dochter Izzy in alle veiligheid en ruimte de RAM TRX uitproberen. Na een ietwat onwennig begin en wat moeite met de krappe toegangspoorten, vindt Izzy helemaal haar draai in de Dodge RAM TRX. Letterlijk en figuurlijk, want ze krijgt van vader Richard tips om donuts te draaien met de pick-up!

Video: Richard Hammond zet dochter in Dodge Ram TRX

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Dubbelinterview Max Verstappen Mike Hezemans

Dubbelinterview Max Verstappen en Mike Hezemans

Boordradio Max Verstappen na winst in Brazilië en nieuw record

Boordradio Max Verstappen na winst in Brazilië en nieuw record