in

Ryan Tuerck’s nieuwe 2JZ Scion FR-S

Net als Vaughn Gittin Jr, en waarschijnlijk de rest van het Formula Drift veld, heeft ook Ryan Tuerck zijn driftauto voor 2015 flink vernieuwd. Ryan komt nog steeds in actie met zijn 2JZ Scion FR-S maar voor dit seizoen heeft gekozen voor een samenwerking met Nameless Performance.

Samen hebben ze het chassis van de FR-S compleet opnieuw opgebouwd en de bodykit van Rocket Bunny een klassieke livery gegeven, geïnspireerd op de iconische Toyota Motorsports kleuren van de 80’s en 90’s. De 2JZ motor heeft een gigantische Garrett GTX4088R turbo gekregen en is gekoppeld aan een sequentiële Holinger RD6 transmissie, tevens is er een Nameless Performance anti-lag systeem geïnstalleerd.

Voor de echte techneuten onder ons volgt hier het complete lijstje met updates: Supertech valve train, Nameless Performance equal length turbo manifold, Deatschwerks DV2 injectors, DBAusa rotors, ACT triple plate clutch, Motec M150 ECU, BC Racing custom coilovers, 52 wheels and Maxxis MA Z1 tires.

De voorkant van deze driftmachine is belachelijk breed, dit is echter gedaan om de maximale stuuruitslag van 70 graden te realiseren voor ultieme reverse entry drifts.

Video: Ryan Tuerck’s 2JZ Scion FR-S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

LaFerrari FXX K op Fiorano [Pure Sound]

LaFerrari FXX K op Fiorano [Pure Sound]

Nico Hulkenberg over het verschil tussen F1 en LMP1

Nico Hulkenberg over het verschil tussen F1 en LMP1