in

Scion FR-S tegen Mazda RX-8 en Honda S2000

Er zijn maar weinig auto’s die we vandaag de dag direct kunnen vergelijken met de Scion FR-S en Toyota GT86 tweeling. Vrijwel alle zogenaamde ‘concurrenten’ zijn anders, duurder of wordt aangedreven op de verkeerde as.

De heren van het YouTube kanaal EverydayDriver besloten om de Toyobaru tweeling te vergelijken met twee vaandeldragers van de voorbije jaren: De Honda S2000 en de Mazda RX-8. Geen van deze auto’s is een exacte matchup, de Honda is met trots een cabrio en de RX-8 biedt meer functionaliteit via een achterbank en twee achterdeuren. Wat ze echter ook bieden zijn vergelijkbare prestaties, specs en bewezen reputatie voor uitstekende handling.

Wie wint de vergelijkingstest? Scroll naar beneden om de video te bekijken.

Video: Scion FR-S tegen Mazda RX-8 en Honda S2000

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter
  1. LOL, Ik heb in de S2000 gereden maar ik als 1.97 vind het toch nog al krapjes, zeg maar gerust klein in een s2000. Ik vond hem wel helemaal gaaf hoor, vooral de motor en de handbak, De beste handbak ooit na mijn mening. een rx8 hp kost rond de 7 ruggen allen wankel en betrouwbaarheid passen net zo goed bij elkaar als PVDA en een land goed runnen. En de GT86 is helemaal geweldig.
    De hackiroku komt eraan over 2 a 3 jaartjes:D
    wel grappig deze vergelijking Ik was met ze alle bezig om er één te kopenxd.

Reageer op deze video

IndyCar 2013 - Sao Paulo Highlights

IndyCar 2013 – Sao Paulo Highlights

Mazda RX-7 & Mad Mike Driften Crown Range

Mazda RX-7 & Mad Mike Driften Crown Range