in

Scuderia Toro Rosso STR8 Launch

Scuderia Toro Rosso heeft hun 2013 Formule 1 bolide, de Toro Rosso STR8, in Jerez onthuld. De auto moet volgens teambaas Franz Tost het team de zesde plaats in het constructeurskampioenschap bezorgen. De veranderingen zitten vooral in de details van de bolide, de getrapte neus is verdwenen middels een paneel, vooralsnog hebben alleen Lotus, Red Bull en Caterham hier geen gebruik van gemaakt.

Voor Vergne en Ricciardo wordt 2013 een seizoen van maken of kraken. Hoewel beide in 2012 nog door konden gaan voor rookies wordt het nieuwe seizoen een jaar waarin er gepresteerd moet worden, maar beide gaven aan klaar te zijn voor de uitdaging. De drie testsessies moeten duidelijk maken welke teams hun werk in de winter goed gedaan hebben. Vandaag is de allereerste shakedown van 2013 en we hopen hier later op de dag nog wat beelden van te plaatsen.

Video: Scuderia Toro Rosso STR8 Launch

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes W04 Launch

Mercedes W04 Launch

Caterham CT03 is de bolide van Giedo

Caterham CT03 is de bolide van Giedo