in

Sebastian Vettel bespreekt leven na F1 met Martin Brundle

Sebastian Vettel sprak met Martin Brundle van Sky Sports F1 om het leven na zijn imposante carrière, een mogelijke terugkeer naar de sport en de dominante run van Max Verstappen te bespreken.

Vol wijsheid gebaseerd op zijn ervaringen, vertelt Vettel wat hij vindt van de koningsklasse op dit moment en hoe zijn project “Race without a race” kan bijdragen aan het behoud van ICE. De interviews van Seb stellen nooit teleur en de Duitser is nog steeds één van de publiekslievelingen, ook al heeft hij zijn helm aan de wilgen gehangen.

Of die helm voor altijd in de tas blijft durft Vettel niet te zeggen, hij is niet bezig met een comeback maar als er een topteam belt dan zal hij er allicht over nadenken. Vooralsnog is hij een tevreden pensionado die zijn huis aan het opruimen is en door Europa trekt in een camper met zijn gezin.

Video: Sebastian Vettel bespreekt leven na F1 met Martin Brundle

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Max Verstappen blikt terug op dramatische kwalificatie in Singapore

Max Verstappen blikt terug op dramatische kwalificatie in Singapore

Onboard bij George Russell tijdens dramatische ontknoping in Singapore

Onboard bij George Russell tijdens dramatische ontknoping in Singapore