in

Sebastian Vettel toont zich waardig verliezer tegenover Hamilton & Mercedes

Sebastian Vettel heeft zich van zijn beste kant laten zien na afloop van de Grand Prix van Mexico. Direct na de race onderbrak hij zijn interview met David Coulthard om Lewis Hamilton te feliciteren met zijn vijfde wereldtitel en nadien ging hij ook nog op bezoek bij de teamleiding van Mercedes-AMG F1.

In de persconferentie vertelde Vettel wat hij tegen Hamilton had gezegd. “Ik heb hem gezegd dat hij het hele jaar super heeft gereden en dat hij de betere was van ons twee. En dat hij volgend jaar opnieuw volle bak moet gaan. Hij moet weer op zijn best zijn om met mij te kunnen strijden.” Mooie woorden van de ene kampioen naar de andere, die het over het algemeen prima met elkaar kunnen vinden.

De sportiviteit van Sebastian werd door Mercedes gedeeld op social media met de woorden “Humility in victory, grace in defeat. These are the attributes of great champions.”

Video: Sebastian Vettel toont zich waardig verliezer

Vettel feliciteert teamleiding Mercedes

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Max Verstappen interview sky sports Mexico

Max Verstappen over zijn tweede zege in Mexico

Ford Focus RS met 337.984 km

Klokje Rond – Ford Focus RS met 337.984 km