in

Singer 911 Review in de canyons van Los Angeles

Henry Catchpole gaat op pad met een Porsche 964 die zorgvuldig is gerestaureerd door Singer Vehicle Design. Deze video is opgenomen in de heuvels van Los Angeles, dezelfde locatie waar hij eerder de 911 testte van Workshop 5001, en de beelden zijn werkelijk prachtig.

Een Singer 911 is helemaal naar wens te personaliseren en dit exemplaar heeft zo ongeveer alle opties die je maar aan kunt vinken. Carbon fiber panelen, Öhlins instelbare schokdempers, een 4.0-liter zescilinder boxermotor, handgeschakelde zesbak met lsd en een op maat gemaakt interieur. Enkel de carbon keramische remmen ontbreken nog.

Met een gewicht van 1.200 kg en 400 pk onder de rechtervoet accelereert deze Singer in minder dan 3,5 seconden naar 100 kilometer per uur. Naast prachtig is hij dus ook nog eens snel, speciaal en leuk om te rijden. Eigenlijk alles wat je in een droomauto zoekt. Volgens Henry zou dit wel eens zijn droomauto kunnen zijn, als je maar één auto mag kiezen. We kunnen hem geen ongelijk geven!

Video: Singer 911 Review in de canyons van Los Angeles

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Saleen Mustang van 2Fast 2Furious

Het verhaal achter de Saleen Mustang van 2Fast 2Furious

Porsche 911 Turbo S Wheelie

Porsche 911 Turbo S doet indrukwekkende wheelie