in

Sjoerd van Stokkum op pad met Lancia Delta HF Intergrale

In deze video gaat Sjoerd van Stokkum op bezoek bij Maturo Competition Cars in Veghel. Hier bouwen en restaureren Marco, Frank en hun team legendarische rallyauto’s zoals de Lancia 037, de Ferrari 308 en natuurlijk de Lancia Delta HF Intergrale!

In de werkplaats van MCC staan verschillende Delta HF Integrales, zowel straatauto’s als rallyauto’s. Deze worden helemaal gestript en gestraald zodat MCC ze van grond af aan opnieuw kan opbouwen. Dat is hard nodig volgens Marco want in de basis is de Lancia gewoon een slechte auto die enorm gevoelig is voor roest.

De projecten van MCC zijn niet goedkoop, het basispakket kost €57,000 en hun duurste restomod die in januari onthuld wordt op Interclassics kost maar liefst 400.000 euro. Maar dan krijg je wel absolute topkwaliteit. Na een mooie kennismaking met het bedrijf mag Sjoerd een klein stukje rijden met een Delta HF Intergrale rallyauto.

Video: Sjoerd van Stokkum op pad met Lancia Delta HF Intergrale

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Sjoerd van Stokkum op pad met Lancia Delta HF Intergrale

Reageer op deze video