in

Sky Sports analyseert rampstart in Singapore + Interviews

Een rampstart voor Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Singapore. De Nederlander kwam in de sandwich te zitten bij Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel en kon geen kant op, het gevolg was dat de drie auto’s contact maakten en na 200 meter de race erop zat voor deze drie coureurs.

De wedstrijdleiding besloot na afloop van de race het incident te onderzoeken en oordeelde dat zowel Max Verstappen als Kimi Räikkönen en Sebastian Vettel geen blaam treffen. In de verklaring staat “The stewards consider that no driver was found to have been wholly or predominantly to blame for the incident and will therefore take no further action.” Daar was Max het uiteraard niet mee eens, zoals hij ook voor de camera van Ziggo en Sky Sports liet weten.

Hieronder zie je de analyse van Sky Sports presentator Paul di Resta. Vanuit alle hoeken zien we wat er gebeurde tijdens de start.

Video: Rampstart in Singapore voor Max + Interviews

Interview Ziggo Sport

Interview Sky Sports

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nissan GT-R prutser op de Nordschleife

Nissan GT-R is iets te veel voor deze bestuurder

IndyCar 2017 - Sanoma Highlights

IndyCar 2017 – Ontknoping titelrace in Sanoma