in

Sky Sports kijkt naar Hamilton’s andere inhaalactie in Copse Corner

Copse Corner was duidelijk één van de favoriete bochten van Lewis Hamilton om in te halen. Bij Max Verstappen ging de inhaalactie mis, de twee toucheerden elkaar en de Red Bull RB16B vloog hard in de bandenstapel, maar Hamilton’s inhaalacties op Charlec Leclerc en Lando Norris gingen wel goed.

In deze video kijkt analist Karun Chandhok naar de inhaalactie van Hamilton op Leclerc in Copse Corner. Wat is het verschil en waarom was er hier geen contact? Volgens Chandhok heeft het ook te maken met eerdere duels tussen Verstappen en Hamilton en is de Brit blijkbaar niet meer van plan om zich terug te trekken uit een gevecht.

Wat is jullie mening na het zien van deze analyse? Verstappen in de fout, Hamilton in de fout, of een racing incident?

Video: Sky Sports kijkt naar Hamilton’s andere inhaalactie in Copse Corner

Sky Sports kijkt naar Hamilton’s andere inhaalactie in Copse Corner

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. ALs ik dit bekijk ben ik geneigd de fout bij Max te leggen vanwege zijn plots harder naar rechts sturen zodra hij Lewis ziet. Omdat de wagens zo dicht bij zaten had Max moeten weten dat hij hiermee Lewis zou afsnijden en met zijn achterwielen Lewis gaan raken. Wat ik niet begrijp is hoe de FIA anders kan oordelen. Deze beelden lijken mij vrij duidelijk en zijn echt niet voor interpretatie vatbaar. Je ziet Lewis naast Max. Je ziet Max aan zijn stuur draaien. Wat valt daar nog over te redetwisten?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *