in

Sky Sports’ Martin Brundle sprak met Max Verstappen in Brazilië

Max Verstappen finishte tijdens de Grand Prix van Brazilië op het circuit Autódromo José Carlos Pace eigenlijk vrij eenzaam als vijfde. De Limburger kon niet de strijd aangaan met de Ferrari’s en de Mercedessen en had geen druk van teamgenoot Ricciardo, die op ruim 15 seconden achterstand over de streep kwam.

Na afloop van de race verklaarde Max tegenover de pers: “Dit was het maximaal haalbare vandaag, we verloren heel veel op de rechte stukken, wat je ook kon zien toen Lewis mij voorbij kwam. Wij hadden geen kans op dit circuit.

Voorafgaand aan de Grand Prix van Brazilië sprak Max in de stromende regen met Sky Sports presentator Martin Brundle over de race van vorig en de toekomst van de Red Bull-coureur. Toen was er nog de hoop dat het wellicht op zondag ook zou gaan regenen en hij eenzelfde prestatie zou kunnen neerzetten als vorig seizoen.

Video: Martin Brundle interviewt Max Verstappen in Brazilië

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Aventador-eigenaar krijgt bekeuring

Volvo Trucks Emergency Braking redt het leven van dit kind

Volvo Trucks Emergency Braking redt het leven van dit kind