in

Sky Sports praat met Verstappen & Horner na 2e plaats in GP Singapore

De strijd om de podiumplekken werd nooit echt spannend in Singapore, Lewis Hamilton, Max Verstappen en Sebastian Vettel finishten op de posities waar ze gestart waren. De Nederlander was zeer tevreden met zijn zeventiende podiumfinish in de Formule 1 en gaf toe dat Hamilton simpelweg te sterk was.

Verstappen verloor zijn tweede startplek in de eerste ronde aan Sebastian Vettel, die op het eerste rechte stuk direct gebruik maakte van het extra vermogen van de Ferrari-motor. Toen Vettel zijn pitstop maakte en wisselde naar de ultrasoft perste de Red Bull-coureur er een paar razendsnelle ronden uit en dook vervolgens zelf de pits in. Bij het verlaten van de pitsstraat kwam hij Vettel tegen en maakte zijn Red Bull RB14 extra breed.

In het restant van de race bleef Verstappen aansluiting zoeken bij Hamilton, dat kreeg hij ook toen Romain Grosjean en Sergey Sirotkin Hamilton behoorlijk ophielden, maar toen de Brit eenmaal vrij baan had sloeg hij direct een gat naar de Nederlander.

Na afloop waren Verstappen en teambaas Christian Horner zeer tevreden met het resultaat. Hun interviews met Sky Sports zie je hieronder. Waarom kijkt die Jack Plooij zo betreurd op de achtergrond?

Video: Sky Sports praat met Verstappen & Horner

Interview Horner

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Reliant Rialto

Deze Reliant Rialto reed de Shelsley Walsh Hillclimb

IndyCar Grand Prix of Sonoma 2018

IndyCar 2018 – Grand Prix of Sonoma Highlights