in

Slammed “VIP” BMW E38 740il Review

De “VIP”-stijl houdt in dat je een auto zo laag mogelijk maakt en luxe eigenschappen toevoegt als gordijnen, theebakken, geborduurde kussens en andere accessoires om de luxe van de auto te vergroten. Hoewel deze BMW E38 740il met zijn buik op het asfalt ligt heeft geen luchtvering, maar een set verlagingsveren van Kido Racing. Je zou denken dat dit oncomfortabel als hell is, maar volgens Matt Farah valt dit reuze mee.

Van de zes generaties is de E38 7-serie mijn favoriet. Het design is tijdloos, ze schijnen heerlijk te rijden en vaak luxe uitgevoerd met cruise control, airco, lederen bekleding, elektrische ramen, CD-wisselaar en telefoon (lol)! Inmiddels zijn ze ook redelijk betaalbaar en met een goede set velgen eronder heb je in mijn ogen een prachtige youngtimer. Een beetje verlagen is ook prima, maar er is een trend aan de gang met E38 7-series om ze zo laag mogelijk te maken. Daar moet je van houden zullen we maar zeggen.

Deze L-uitvoering heeft een langere wielbasis om de beenruimte achterin te vergroten. Hoewel de typeaanduiding 740 is heeft hij toch echt een 4.4-liter onder de kap met 8 cilinders. Dit exemplaar heeft een Dinan cold air intake en een ander uitlaatsysteem met 4 uitlaatpijpen, klinkt ook niet onaardig!

Video: Slammed “VIP” BMW E38 740il

Slammed “VIP” BMW E38 740il Review

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *