in

Smart denkt groot maar blijft klein

De onthulling van de nieuwe Smart ForTwo laat niet lang meer op zich wachten en dus besloot het merk een promotievideo met een knipoog te maken.

In de video richt de Vice President of Development zich tot potentiële klanten en praat over een “nieuw project”, een gigantische Smart. “If you want to bring the ultimate city car to the next level, it’s not enough to think big, you need to act big“. De gigantische Smart heeft zo zijn voordelen, zoals het feit dat de auto groot genoeg is voor mensen die 2.55 meter hoog zijn en je hoeft nooit meer te zoeken naar je auto. En wat te denken van het brandstofverbruik, die is natuurlijk enorm maar doordat hij zo groot is hebben de achterliggende auto’s minder luchtweerstand en dus rijden zij weer een stuk zuiniger. Beter voor het milieu dus!

De video is een slimme en grappige manier om de geheel nieuwe ForTwo te promoten, die zal worden onthuld op 16 juli. Hoe die eruit gaat zien hebben we eerder kunnen zien. Een ding is zeker, hij zal compleet het tegenovergestelde zijn van onderstaande Smart en het platform van de Renault Twingo delen.

Video: Smart denkt groot maar blijft klein

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Pagani Zonda Revolucion is het beest der beesten

Pagani Zonda Revolucion is het beest der beesten

De keer dat Colin McRae een Jordan F1 testte

De keer dat Colin McRae een Jordan F1 testte