in

Sneeuw Driften in de Toyota GT86 met Fredric Aasbo

Het international raceseizoen loopt over het algemeen van maart tot en met oktober, november tot februari gebruiken de teams om nieuwe auto’s te ontwikkelen en te testen. Als coureur zijnde hoef je dan niet zo heel veel te doen, af en toe je gezicht laten zien bij het  team en eventueel wat nieuwe onderdelen testen is voldoende.

Het offseason gebruiken coureurs dus vaak om aan hun fysieke gesteldheid te werken en om vrienden en familie te bezoeken. Een enkeling probeert een andere vorm van motorsport te zoeken om toch bezig te blijven met racen. Formula Drift coureur Fredric Aasbo gaat terug naar zijn thuisland, Noorwegen, om in de sneeuw te spelen met de achterwielaangedreven Toyota GT86.

Het voordeel van driften in de sneeuw is dat je niet perse veel vermogen nodig hebt, een 200 pk sterke Toyota GT86 is meer dan voldoende.

Video: Sneeuw Driften in de Toyota GT86

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Is een Audi R8 V10 Plus sneller dan een Ducati?

Is een Audi R8 V10 Plus sneller dan een Ducati?

Lewis Hamilton over zijn rijpositie

Lewis Hamilton over zijn rijpositie