in

Straatrace tussen BMW M4 en Audi S8 gaat mis

Beelden van een straatrace tussen een BMW M4 en een Audi S8 op een snelweg nabij San Diego verschenen deze week op YouTube. In de video, opgenomen door een dashcam, zien we hoe de twee Duitse krachtpatsers tussen het verkeer door zigzaggen en uiteindelijk om dezelfde rijbaan vechten.

De Audi S8 reed op de meest linker rijbaan, terwijl de BMW M4 zich twee rijstroken rechts daarvan bevond. Beide bestuurders passeren diverse auto’s, waarna ze op hoge snelheid op dezelfde rijbaan willen invoegen. Daarbij ging het mis en het lijkt erop dat er contact was tussen de twee auto’s, waardoor de M4 uitbrak en vol op een andere auto botste.

Volgens de California Highway Patrol is er niemand gewond geraakt. Momenteel wordt het ongeluk onderzocht door de CHP, die van mening is dat het mogelijk een straatrace-gerelateerde crash is. Op dit moment zijn er nog geen arrestaties verricht.

Video: Straatrace tussen BMW M4 en Audi S8 gaat mis

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Rallycoureur komt tegenligger tegen tijdens stage

Rallycoureur komt tegenligger tegen op stage

Donkervoort D8 GTO in brand Supercar Sunday

Donkervoort D8 GTO in brand na crash tijdens Supercar Sunday