in

Supercar Blondie laat zien hoe BMW’s Flow E-Ink werkt

Tijdens de CES 2022 in Las Vegas toonde BMW hun nieuwe iX Flow E-Ink, een BMW met een futuristische technologie die het mogelijk maakt om op verzoek van kleur te veranderen. We schreven hier begin januari al over, maar toen was nog onduidelijk hoe de Flow E-Ink werkte. We zagen slechts een korte video zonder uitleg.

In deze video laat Supercar Blondie zien hoe deze ongelooflijke technologie werkt, waar techneuten van BMW 7 maanden aan gewerkt hebben. De YouTuber met bijna 8 miljoen abonnees kreeg een exclusief kijkje achter de schermen op de CES om de Flow E-Ink uit te proberen.

Hoewel het coole technologie is, is het onwaarschijnlijk dat we dit op productieauto’s zien. Als je een ongeluk krijgt is het vrij ingewikkeld om goed te repareren. Daarnaast verwachten we dat lokale autoriteiten niet zo happig zijn op auto’s die van kleur veranderen tijdens het rijden.

Video: Supercar Blondie laat zien hoe BMW’s Flow E-Ink werkt

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bestuurder weet aanrijding net te voorkomen

Bestuurder weet aanrijding net te voorkomen

Hoeveel BPM moet je betalen bij het importeren van een auto?