in

Deze Supra knalt zo hard dat de camera op hol slaat

We weten allemaal dat de Toyota Supra een beest van een motor heeft, de 2JZ motor kan gemakkelijk 800+ pk aan en is daardoor uitermate geschikt voor dragracing en drifting. Om een beetje mee te komen op de kwart mijl heb je op zijn minst een 10 second car nodig en hoewel deze Supra zich niet kan meten met de snelste exemplaren, heeft hij wel één unieke eigenschap.

Deze Supra heeft namelijk een uitlaat die zo hard knalt dat de sensor van deze camera op hol sloeg. Dat ondervond de cameraman van 1320-video’s in onderstaande video toen hij te dicht achter deze Supra aan het filmen was. De camera had geen blijvende schade, maar enige hoofdpijn heeft de cameraman er wel aan overgehouden.

De sleutel tot dit extreme geluid is een 2-step systeem, dit zorgt voor enorme klappen omdat het de turbo op toeren houdt voor de launch.

Video: Supra is Luid

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chris Harris 6 Min Lang Dwars in Jaguar XKR-S GT

Chris Harris 6 Min Lang Dwars in Jaguar XKR-S GT

Cobra Jet versus GRC Fiesta ST

Cobra Jet versus GRC Fiesta ST