in

Tanner Foust’s Porsche 912 staat midden in zijn huis

Deze gele Porsche 912 werd door Tanner’s vader aangeschaft in 1967, Tanner was pas 3 jaar oud en groeide op met het idee dat dit de snelste auto ter wereld was. Dat was uiteraard een illusie maar de auto wakkerde het vuurtje bij Tanner stevig aan.

Sindsdien is de Top Gear presentator, rallycross coureur en drifter verslaafd aan auto’s en heeft hij van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. De Porsche 912 is van vader op zoon overgegaan en staat in een unieke garage in zijn huis in Newport Beach. Via een Bendpak lift kan de Porsche vanuit de garage naar boven getild worden, zodoende is de auto vanuit bijna elke kamer van het huis te zien, zelfs de badkamer.

Best een goede oplossing want als de lift omhoog gaat kan er nog een auto onder staan maar je kunt ook besluiten om de auto beneden in de garage te laten staan.

Video: Tanner Foust’s Porsche 912

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kevin Magnussen trapt stevig door met een McLaren 650S

Kevin Magnussen trapt stevig door met een McLaren 650S

2015 Ford Mustang Shelby GT350 Promo video's

2015 Ford Mustang Shelby GT350 Promo video’s