in

Telsa Model 3 naar topsnelheid op de Autobahn

De Tesla Model 3 komt voornamelijk in het nieuws omdat de productie ervan dramatisch verloopt. Sinds de introductie van de auto, die Tesla’s massamodel moet worden, kampt de autofabrikant met tegenvallers. Voor de tweede keer heeft de fabrikant besloten op de productieband stil te leggen om de belangrijkste knelpunten op te lossen.

Ruim vijfhonderdduizend klanten wereldwijd wachten op hun Model 3 maar een van de Amerikaanse kopers, You You Xue, heeft zijn Tesla Model 3 al wel in ontvangst genomen en hij zet gelijk de nodige kilometers op de teller. You You Xue is namelijk bezig aan een enorme roadtrip die begon in Amerika en vervolgens de oversteek maakte naar Engeland om via Frankrijk, België en Nederland in Duitsland te arriveren.

Eenmaal in Duitsland wacht natuurlijk de Autobahn, het mekka als het gaat om topsnelheid runs. Benieuwd hoe hard de Tesla Model 3 loopt, check dan onderstaande video.

Video: Telsa Model 3 naar topsnelheid op de Autobahn

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Alonso-vs-Raikkonen-2007

F1 Battle – Raikkonen vs Alonso Nürburgring 2005

Polestar 1 winter testing

De 600 pk Polestar 1 speelt in de sneeuw