in

Tesla Model 3 Performance krijgt ‘Track Mode’

De Tesla Model 3 is in Europa nog steeds niet leverbaar, maar in Amerika staat de Model 3 Performance al in de orderboeken. De Performance-versie heeft een Dual Motor en vierwielaandrijving, 20-inch wielen, betere remmen, verlagingsveren en een carbon kofferbakspoiler.

Volgens de specificaties van Tesla moet deze uitvoering van de Model 3 in 3.5 seconden naar 100 km/h accelereren en een topsnelheid bereiken van 250 km/h. Daarnaast zal er een update komen met de optie ‘Track Mode’, voor Model 3-eigenaren die het circuit bezoeken.

Telsa schrijft hierover: “Select Track Mode to enable Tesla’s performance-oriented stability control and powertrain settings configured for track driving. This mode is designed to be used exclusively on closed courses. For the best experience, only progress to track mode once familiar with the track.

De functie wordt momenteel nog verder ontwikkeld, maar in de video hieronder kun je zien dat het in ieder geval mogelijk moet zijn om de achterwielen van de Tesla te laten roken.

Video: Tesla Model 3 Performance

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Volkswagen-Transporter-dragrace

Volkswagen Transport T2 op de dragstrip

McLaren Speedtail

De McLaren Speedtail wordt de snelste McLaren ooit