in

The Drift Chronicles Part 3 – Bijgeloof

Zijn Formula Drift coureurs bijgelovig, daar gaat deze aflevering van The Drift Chronicles over. Een kort antwoord op die vraag is ja, en ze doen de meest idiote dingen voordat ze de ring in gaan met hun driftbolides.

Tony Angelo liet zich bijvoorbeeld in zijn gezicht slaan door Chris Forsberg zodat hij meer gefocused werd, Forsberg bewaard daarentegen altijd een flesje water in zijn auto. Dai Yoshihara kocht voor iedere ronde nieuw ondergoed maar is daarmee gestopt omdat het te duur werd, hij besprenkeld zijn radiateur nog wel met water maar beseft zich tijdens het interview dat het eigenlijk onzin is.

Bijgeloof is voor sommige mensen enorm belangrijk, ook in het Formule Drift wereldje, maar het is geen beproefde methode. Vaughn Gittin Jr zegt: “I used to have superstition but they didn’t work so i just got real”. Amen. Zijn er hier nog coureurs met een bijzonder bijgeloof?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Yvan Muller & Sebastien Loeb testen nieuwe Citroën C-Elysee WTCC

Yvan Muller & Sebastien Loeb testen nieuwe Citroën C-Elysee WTCC

Fernando Alonso op het Fiorano Circuit met de LaFerrari

Fernando Alonso op het Fiorano Circuit met de LaFerrari