in

The Grand Tour: A Massive Hunt -Trailer

Toen het derde seizoen van The Grand Tour eindigde halverwege 2019, werd er aangekondigd dat het tent-format niet zou terugkeren. In plaats daarvan zouden Clarkson, Hammond en May alleen nog maar specials gaan maken. Te beginnen met Seamen, die december 2019 online kwam op Amazon Prime.

Inmiddels zijn we één jaar verder en is er nog geen opvolger verschenen, maar daar komt volgende maand verandering in. De premièredatum is 18 december en dan kunnen we kijken naar ‘A Massive Hunt’. Deze zoektocht vindt plaats op de eilanden Madagaskar en Réunion en zoals de titel al aangeeft moeten Clarkson, Hammond en May een schat opsporen.

Het trio heeft gekozen voor een Bentley Continental GT (Clarkson), een Ford Focus RS (Hammond) en een Caterham Seven (May). Uiteraard moeten de voertuigen aangepast worden en krijgen de heren te maken met diverse obstakels.

Naar verwachting zal de special anderhalf uur duren en alleen te zien zijn op Amazon Prime.

Video: The Grand Tour: A Massive Hunt -Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-AMG GT Black Series pakt Nürburgring Record

Lamborghini Aventador met Brilliant Exhaust

Lamborghini Aventador met Brilliant Exhaust