in

The Start in Formula 1

De start. Dit is hét moment waarin alle spanning en druk van het raceweekend zich opbouwt. De rituelen, de voorbereiding, de anticipatie, dat korte moment van rust voor de lichten uit gaan. Alles wordt wreed verstoort door een explosie van geluid en chaos waarin 22 Formule 1 auto’s met zijn allen de eerste bocht in duiken op zoek naar de uiterste grens.

Deze korte film van Antti Kalhola volgt die zeldzame momenten voor de start van een race. We zien legendes van de Formule 1 als Ayrton Senna, Fernando Alonso, Michael Schumacher en Nigel Mansell zich voorbereiden op het belangrijkste moment van het weekend, wachten tot de rode lichten uit gaan.

We hebben al eerder video’s van Antti Kalhola geplaatst en die waren eveneens van hoog niveau maar dit is absoluut een van zijn beste video’s, een meesterwerk, nu al een van de beste video’s van het jaar. Check it out, en geniet!

Video: The Start in Formula 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Ferrari F12 vs Lamborghini Aventador vs Aston Martin Vanquish

Ferrari F12 vs Lamborghini Aventador vs Aston Martin Vanquish

7-second Nissan Skyline R32 GT-R

7 second Nissan Skyline R32 GT-R