in

Tieners proberen Subaru WRX te stelen, kunnen niet overweg met handbak

Het is voor ons Europeanen nauwelijks voor te stellen dat bestuurder niet met een handbak overweg kunnen, maar in Noord-Amerika is dit heel gebruikelijk. Hoewel een auto stelen altijd dom is, is het zeker geen slimme zet om het te proberen als je niet weet hoe je zelf moet schakelen

Twee tieners in Germantown, Maryland, probeerde een Subaru WRX te ontvreemden maar toen ze zich realiseerden dat de Subaru drie pedalen en een pook had, stapten ze uit en sloegen ze op de vlucht.

Kort na het gênante incident konden politieagenten de verdachten localiseren en arresteren na een korte achtervolging. De 16-jarige en 17-jarige verdachten worden aangeklaagd vanwege carjacking en één poging tot carjacking.

De Subaru-eigenaar kreeg zijn WRX zonder één vinger uit te hoeven steken terug en zonder schade. Prima anti-diefstal maatregel, zo’n handbak!

Via: Carscoops

Video: Tieners proberen Subaru WRX te stelen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Mercedes-Benz S600 Coupé V12

Op de Rollenbank – Mercedes-Benz S600 Coupé V12

Hoe voorkom je verdere schade na autoruitschade

Hoe voorkom je verdere schade na autoruitschade? Onmisbare instructies