in

Tom Coronel test BMW M3 DTM

Nadat we eerder deze week van Chris Harris te horen kregen hoe het is om een BMW M3 DTM auto te besturen, zien we vandaag Tom Coronel in een BMW M3 DTM. De Nederlander won gisteren tijdens de BMW Sports Trophy Awards de titel voor beste BMW privécoureur. De Nederlander scoorde dit jaar verschillende overwinningen en podiumposities met zijn BMW 320tc in het Wereldkampioenschap Toerwagens met het Italiaanse ROAL Motorsport. Als dank voor zijn harde werk en het werk van de voorgaande jaren heeft Coronel op het F1-testcircuit Jerez de la Frontera een heuse BMW DTM M3 getest.

Of de test ook meer betekent is nog niet duidelijk,het zou natuurlijk fantastisch zijn als er volgend jaar weer een Nederlander in het DTM actief is. Of dit nou Coronel of Frijns is maakt natuurlijk niet uit. Bekijk hieronder de BMW DTM M3 test van Tom Coronel op Jerez.

Video: Tom Coronel test BMW M3 DTM

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tijd voor een verbod op bellende voetgangers?

Tijd voor een verbod op bellende voetgangers?

Pagani Zonda Revolucion Shakedown

Pagani Zonda Revolucion Shakedown